românia, stat eșuat!

Cei mai mari dușmani ai neamului românesc și ai identității naționale sunt un musulman și un protestant neamț și anume, în caz că nu v-ați dat seama, Arafat și Iohanis. Nimic nu ne-ar ridica moralul națiunii mai mult ca plecarea acestora din funcții și unt convins de acest lucru.

Opoziția, aproape inexistentă, se joacă. Însă jocul lor este doar de imagine. Un joc de imagine pe care îl face AUR și anume, actele de strângere de semnături pentru demiterea Președintelui țării, este doar cu scopul de a capitaliza electorat. Maratonul AUR prin țară nu este decât campanie electorală mascată și o fugă de responsabilitate, fugă de asumare. Lupta nu este virtuală, teatrul de operațiuni nu este Facebook iar victoria nu se măsoară în like-uri.

Finalitatea acestui joc stă în mâna Camerei reunite a Parlamentului și Senatului doar dupa primirea avizului favorabil din partea CCR (ART.95 Constituția României): de a convoca un referendum național, iar cum AUR nu face parte din majoritatea parlamentară campania lor nu are nicio finalitate. Este un joc politic, o încercare disperată de a aduna puncte electorale.

PSD nu este dispus, mai ales acum când a pus mâna pe ciolan alături de partenerii din PNL, să facă jocul AUR. Intrarea PSD la guvernare și crearea majorității parlamentare a avut ca scop fix salvarea președintelui de la demitere. Convocarea unui referendum acum este ca visul unei nopți de vară.

Acum, punând absurdul în față și convocând un referendum, chiar credeți că vor vota aproape 7 milioane de români demiterea Președintelui? Vă spun eu că nu, mergeți faceți un duş rece și nu mai ascultați toate vorbele aruncate-n vânt, fără o documentare în prealabil. Și chiar dacă ar vota 7 milioane, rezultatul tot in butonul STS stă așa că nu vă mai faceți iluzii degeaba.

Oricât de mult aş vrea să-l văd pe Iohanis plecat în Germania, asta se va întâmpla doar dacă își dă demisia sau când își va termina mandatul. Arafat e o altă poveste care ține de anumite structuri complexe ale statului.

Orice spun alții este doar o tentativă de intoxicare a populației bazată pe necunoașterea legislației și a procedurilor în vigoare, iar asta pentru că referendumuri au fost multe după ’89 și doar 2 au trecut pragul electoral, am mai explicat asta chiar cu date statistice dar nu se vrea a se înțelege.

Suntem într-un plin proces de destructurare economică a României și de dezmembrare ideologică și a identității de neam iar nouă ne place asta și asistăm pasivi, ba chiar așteptăm finalitatea ca să avem ce combate la un șpriț.

De trăit în vise toți o putem face dar așa nu rezolvăm nimic, din contră, acest mod vine la pachet cu amăgirea ideologiei. Pe când rezolvarea problemelor este legată de simțire, de trăire și acțiune în consecință. Este un arc reflex aici, sau principiul acțiunii și reacțiunii. Spor la vise sau somn ușor!